Sunday, June 17, 2012

takde perasaan, takde mood

time exam ni lah banyak dugaan kecik
time nak berjimat cermat ni lah banyak barang mintak ditukar ganti

ye, henpon sayang rosak
hilang suku nyawa rasanya
mananya nak contact orang, ibu ayah
mananya nak kejut tidur
mananya,argh, macam-macam lagi

nasib baik roomate ada henpon lama bagi pinjam sampai balik nanti
ini pun entah siapa punya nombor mesej aku entah
sebab no dalam sim kad sikit je

mood aku memang tak berapa baik dah ni
lazy bum
pergi photoshoot memang takde mood langsong

lantaklah orang marah
bak kata orang marah 'mcam taik'

memang macam taik pun rasa, malas nak gerak
duduk atas katil, hafal nota, lepas satu chapter, tidur

oh, memang mcm taik

p/s: maaf, memang hari ni bahasa pun macam taik

6 orang mengutuk:

budak kecik said...

bahasa pun cantik macam taik. pfffttt

Nurin Farhanah said...

hahahhaha

hei_na said...

lek2 sudah..abaikan ape org kata,yg penting both of u kene KUAT,bkn smpai kene jadi TAIK pun...cool bebeh!good luck both of uuuu...;)

muahhh!!

dayu_myself said...

hahaha...tau2...
biar la ape pun die nak kte...
:)

Nurin Farhanah said...

neh..takde pape effect sgt pun
marah sikit2 je

@kakhusna thanks!

@dayu ngeh..biase lah, dia memang berapi

Anonymous said...

aku xde mood.rasa macam taik! :P

 

(c)2009 belog se-kupang dua. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger