Wednesday, June 20, 2012

alhamdulillah

kalau pandang ke belakang sikit

tahun akhir aku kat UM, banyak betul cabarannya

dari awal-awal masuk dengan kena repeat paper biochem
gara-gara lulus pinggiran
dengan fyp yang terpaksa 2-3 kali tukar spesies
duduk dalam lab, korban masa cuti tapi last2 tetap tak menjadi
dengan masalah result fyp tak dapat-dapat
kesuntukan masa nak taip thesis
dengan assignment dan test menimbun

itu tak termasuk masalah personel,
yang aku humban jauh-jauh buat menyemak kepala je

dan, akhirnya

ALHAMDULILLAH

hela nafas lega

revenge untuk biochem berakhir dengan A 
malam-malam di lab telah membuah hasil
presentation selama 12 minit telah dibentang dengan bergaya
soalan dr. sufian dan dr. lim telah berjaya di jawab dalam sesi QnA
thesis setebal 121 muka surat dah berjaya dihantar
4 paper untuk semester 2, alhamdulillah, selesai

payahnya usaha, pahitnya gagal, manisnya kerja dah siap
dan kini, hanya untuk menunggu keputusan
dan subjek bioinfo untuk semester khas

lega....
syukur

-terima kasih yang terlibat dalam hidup saya selama ni-

2 orang mengutuk:

ms ribena said...

same2.. hehe.. time kasih jugak sbb hadir jd kawan kite.. :)
sedihnye tgk korg da packing... walaupun korg ade lg time sem khas.. hukhuk.. :(

Nurin Farhanah said...

same2 ^^

ala ala, baru kita sorang yang packing barang....

hrp nt sem khas boleh jumpa lg

 

(c)2009 belog se-kupang dua. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger