Sunday, October 31, 2010

kim hyun joong vs cho kyuhyun..


kyu: paan!!!chaiyok!!!sarangahae!!!
paan: *blush*

hehehehe...jangan jeles... aku dapat wish dari kyuhyun oppa..ehehehhe...

hyun  joong oppa!!
asaalamualaikum

hahahahha..entry ni dibuat setelah aku dapat pujian kritikan kerana suka sangat dengan KOREAN'S ACTORS AND K-POP IDOL... ish, menyibuk sungguh!!!
kisah percintaan suka aku ni bermula sejak aku Form 1 lagi...tengok citer korea banyak sangat. dan setiap kali aku tengok citer korea tu, aku akan claim mamat paling hensem dalam citer tu ialah MY BOYFRIEND...
tabiat tu tak berhenti lagi, even aku dah menginjak ke alam 20-an...adeh...

tapi, sejak PASUM, aku dah upgrade, siap panggil oppa (abang) lagi...ahahhaha...dan aku mula lah suka BigBang, Super Junior, B2st, dan 2PM...yang lain tu aku malas nak dengar sangat

kyuhyun ni, aku suka sebab dia ni nakal, suka main game, antara ELFs (fan SuJu), kitorang panggil dia evil maknae sebab suka usik orang...aku suka betul trait dia nie...hahahha


ni pulak, kim hyun joong (yang kitorang dok kecoh2 tu). dia ni leader ss501. aku tak lah suka sangat ss501 ni.kalau korang tengok boys over flowers, dia jadi Yoon Ji Hoo... 
aku start suka dia nie sebab tengok Playful Kiss lah...dalam tu dia pegang watak Baek Seung Jo..sangat cool.
dia ni kelakar orangnya..paling suka tengok dia senyum...hikhikhikhik




2 orang mengutuk:

buDAK keCIK said...

asal gmbr atas skali tu mcm muka bdk bb?
bila ko snap muka comey bdk bb tu??

cik_paan said...

tu kyuhyun la....hahahahahah
la, dia webcam aku kot...(penipu)

 

(c)2009 belog se-kupang dua. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger