Tuesday, November 23, 2010

SPM....hey, bukan selamat pagi malaysia la..

assalamualaikum

SPM started today.paper: bahasa malaysia

adik aku, Muhammad Syafaat, salah seorang peserta program penyeksaan SPM..hehehhe
harap2 boleh score straight A's..amin....kalau dapat 9A+ memang terbaik...
dulu aku amek 10 subjek...
harap angah dan kawan2 dia kat SASER boleh buat dan get the best result
same goes to our juniors di SESERI, akak doakan dapat masuk top 10 best SBP tahun ni...better top 5, macam masa kitorang dulu...
apa2 pun, SPM just a ticket to get scholarship, and at least you have better chance to enter critical courses. don't get straight A's? no worry, still have plenty of chances..

Good Luck SPM candidates! and May Allah bless your way..

ucapan turut dituju untuk pelajar2 UM yang dalam minggu-seksa-exam..selamat menghadapi exam hall yang sejuk membunuh...

p/s: sure, masih terasa sakit. jerih, payah, susah nak study masa SPM dulu. aku yang teramat rajin masa tu, alhamdulillah segala doa termakbul, segala usaha terbalas. syukur yang teramat

p/s/s: study last2 minit nak exam, mari menghafal!

2 orang mengutuk:

FaZira HaLiM said...

spm kaw 10A ke?
WOW! tak tahu pun. =)

cik_paan said...

eleh, buat2 xtaw pulak...
kisah dulu2...
kisah sekarang ni....doakan yg terbaik lah..

 

(c)2009 belog se-kupang dua. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger