Friday, December 24, 2010

bisik-bisik di sini

assalamualaikum...


may Allah bless us..yup...

pejam celik,gosok-gosok mata, pejam balik lepas tu celik lagi..tengok-tengok dah hari jumaat. ahad ni dah kena balik ke kolej *sigh* biasalah, siapa yang suka tinggal comfort zone (read:rumah) dan pergi balik kolej. dah lah makan kena catu (sebab nak jimat duit, kenalah makan sikit2), baju kena guna tangan nak basuh, duit dalam bank pun makin kurang...(banyak membebel lah ko paan, tak reti bersyukur)


hari jumaat ni, kira dah seminggu hidung berlari-lari anak (read: running nose a.k.a selesema). dan dah empat hari  terbatuk-batuk macam atuk tua (uhuk!!uhuk!!). memanglah, cuti kali ni tak sihat langsung...
balik cuti ni, seminggu awal, sebab ada gerak kerja projek. event akan berlansung 4 sampai 6 mac 2011, dan terlampau banyak kerja perlu dibuat, banyak duit perlu dicari. seriously, MONEY IS REALLY IMPORTANT!! 


nampak macam freak out overboard, but indeed, kepala paan pening  dengan this project matter and thanx to my health condition, it getting worser..


Ya Allah, my Lord, give me strength and good health...amin...

2 orang mengutuk:

kiwi said...

selsema? kiwi pulak tak boleh menghidu lansung. huhu. Semoga kita diberikan nikmat kesihatan sentiasa. Amin.
btw, kiwi dah follow cik paan & cik paan kene tag dlm entri terbaru kiwi :))

cik_paan said...

tq kiwi!!!

 

(c)2009 belog se-kupang dua. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger