Tuesday, December 14, 2010

catatan dua kupang..

assalamualaikum

macam biasa, cuti ni, blogwalking, sekali terjumpa kat blog shamin pasal rahsia tarikh lahir. aku tak tau la kenapa aku berminat nak tau pasal personaliti diri sendiri (ceh gaya macam tak kenal diri je)..tapi, it's for fun kan???
err, tak jatuh bahagian khurafat kan? ala2 astrology tu.yalah, ini bukan tilik nasib ke apa...

so, mine is...


Tarikh Lahir pada 15, 20 & 26

1. Jangan mengharapkan sifat romantis dari pasangan yang lahir pada tarikh ini.
-sure do..gila tak berperasaan aku ni..muahahaaha

2. Dia tergolong dalam orang yang kurang serius, bersikap bodoh dalam menghadapi sesuatu.  
- wth!!! myth busted!!

3.Namun begitu dia selalu bersikap penuh pengertian bila menghadapi sesuatu masalah.
-yup...owh, no wonder orang selalu mintak nasihat dari aku

4. Dia sangat benci pada perkara-perkara yang berbau keributan terutama yang menimbulkan huru-hara. 
-sure, benda yang menyusahkan hidup, aku chuck it in the bin

5.Dalam hal percintaan dia menuntut untuk lebih diberi perhatian tapi dia jarang mengambil berat pada pasangannya. 
-tak pernah bercinta

6.Namun begitu sikapnya disenangi oleh kawan-kawan

-no wonder ramai kawan.hehehe

dan tiba2 aku nak buat  bedah siasat pula (wink wink)..


6 orang mengutuk:

Anonymous said...

wawawawa...

LoKMaNHaKiMKaMaRuDiN said...

muhahaha,,,aku lahir 26 wei,,

tp hak no1 cam xbetol je,,,

yg no2 cam cibai je rasanya,,haha,,

alaa kdg2 bende nin tipu je,,,

cik_paan said...

@broloq

tu lah, buat suka2 je

E.d.Y said...

boleh percay ke benda2 macam ni?

sue. said...

weeeeee..=.)

cik_paan said...

@edy tulah..baik jangan..aku rasa, bukannya hal tilik nasib ke ape. so tiadalah khurafat kot..

@sue hi!!!

 

(c)2009 belog se-kupang dua. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger