Saturday, December 25, 2010

eh, malulah...

waa!!! dah ahad...taknak balik!!! taknak balik!!!!!

okey, tantrum overboard..barang tak pack lagi...alala~

aku nak citer part2 taruk gambar ni. terima kasih kepada yang tolong tag contest...sejak dua menjak ramai yang tag..tapi, aku tak berkesempatan nak buat semua..paan in her real life, busy..dah masuk semester 2 nanti tak taulah, entah2 bersarang blog ni...

sebenarnya, paan tak nak join contest gambar-gambar ni...malulah...iyalah, muka tak lawa, taknak lah tayang..

"eh, paan, ko kan ada masuk contest deqlis tu?"

haah, memanglah, siap ada gambar aku sendiri. tapi korang semua tak tau kan cik paan yang mana satu kan??gambar pun ramai-ramai dengan wonder girls besties yang lain.

paan, in her real life pun memang agak tak ter-expose sangat. kat kolej bukan ramai yang kenal aku, suka buat kerja belakang tabir. kat fb pun profile pic gambar mamat korea, malu nak taruk gambar sendiri. gambar dalam album fb adalah, tapi cuma friends je lah yang dapat tengok...

tak suka orang tengok muka, lagi suka orang baca pemikiran kita..kalau kat luar pun, aku dress plain je, taknak ada orang tengok 2-3 kali...



alahai, bajet gadis melayu terakhir pulak paan nih!!
teka ni siapa???

2 orang mengutuk:

Anisa Hang Tuah said...

waaa..
ni mmg peminat tegar cite2 krea nii sampaikan profile pcture fesbuk pun mamat korea
hee

cik_paan said...

@anisa


haah..hahahhaha..
dh kena label hatu korea pulak tu...
kelakar je...

 

(c)2009 belog se-kupang dua. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger