Saturday, December 25, 2010

erk??url blog aku??apekah??

assalamualaikum

ye, paan telah ditag lagi.huahuahuahau..teruja aku!!! (jangan cakap apa2, aku memang agak weng sejak hari ini)
kiwiblurr telah men-tag your url contest.. ececeh, adekah kiwi mahu mendedahkan rahsia super secret cik paan ni???

kalau korang nak masuk contest nie, arr ni dye punya logo (like the colour!!)
sungguh coolioo!!!

okey, back to stury....

plainpaan.blogspot.com

-plainpaan-

aku sebenarnya dah lama nak suruh orang aku panggil aku paan..ha, yelah, mesti ada cakap, nama parents bagi sedap, comey, maksud baik, sesedap oren je kau nak tukar nama...hey, i really proud with my name, SERIOUSLY.. and paan tu my alter ego...

and plain pulak, aku ni bukan nya lawa, comel pun tak, biasa-biasa je, plain...and hidup aku pun biasa-biasa, plain (but proud of it) dan nothing too special about me..paan cuma nak menaip apa yang rasa nak ditaip...so, it's the plain jane's diary, the plain paan...

dan aku juga ada kisah lawak pasal plain paan, baca sini..

and i tag :  cik candy A.N.A
                blogger kacamata

4 orang mengutuk:

kiwi said...

hehe..kelakar la cik paan ni. i like. rajin2 singgah k :))

mera zati M.z said...

hehe tq join..
tggu update nanti k?
:)

cik_paan said...

@kiwi

mane ade, paan biase2 je..okie2..insya Allah

@mera zati

tuan contest dah mai..okie2...

cAnDY A.N.A said...

cik paan yang ske mrndah dri..
but u r my best fren ever after. tau nk jga hati org,,kekadang sewel pu x bertmnpat..haha

 

(c)2009 belog se-kupang dua. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger