Wednesday, December 22, 2010

tak boleh bangun? gune jam ni!!

susah bangun pagi? tak suka jam loceng anda? meh cekedout alarm clocks kat bawah ni...

JAM LOCENG DUMB BELL
 jam ni akan terus bunyi sampai lah korang dah buat 30 kali angkat dum bell ni.baguih betul.korang bangun-bangun je dah terpaksa bersenam!


JAM LOCENG CLOCKY
 jam ni, boleh pusing2, lompat sejauh tiga kaki dan akan berbunyi sampai korang bangun. korang pun boleh snooze sekali je.so, kaki2 snoozer tak boleh lah snooze berkali2. kalau korang ada tengok cerita personal taste lakonan lee min ho, 1st episod, 1st scene, heroin gune jam ni nak kejut dia tidor.


JAM LOCENG PISTOL

korang benci bunyi alarm kan? ape lagi, tembak lah jam loceng anda sehingga mati!!hahahahhahahha!!!

JAM LOCENG HENTAK

sesuai jugak untuk pembenci2 alarm clock sedunia!!!hentak je jam anda bila ia berbunyi!!tapi takkan rosak dan boleh diguna semula!!

JAM LOCENG KERTAS
jam digital di atas kertas?? bila berbunyi, anda hanya perlu renyukkan ia...senang je kan??

p/s: mane nak beli jam macam ni ye???

12 orang mengutuk:

~SYAZ~ said...

wah!!best nye kalau syaz ade salah satu koleksi jam tu..
syaz nak yg ade pistol tu bole??
hehehe..

Encik Ska said...

hahaha, sesuai sangat lah niii.
thanks for the info :)

Miss Izah Mohamed said...

serius.. unik! hehee

Alynn Notnot said...

yg tumbuk tu mmg best. hahaha ade ke jual? sure mahal kan -.-

cik_paan said...

@syaz- pagi2 banggun dah menembak..hebat!!

@en. ska- same2...

cik_paan said...

@alyn- tulah..nak jugak..

@izah- unik dan kreatif!!

Magrib said...

kunjungan balas..

jam hentak ngan pistol tu.. cool gila..

Ini entry terbaru saya..
Cara cepat tingkatkan traffic
Nikah Gantung selesai masalah Seks bebas
Mari lah ROGOL saya!
Kurang ajar punya orang tua!

cik_paan said...

@ magrib
taw xpe...

NAZRUL AZAT said...

cute la entry ni ;-D

cik_paan said...

@nazrul
heheh..terima kasih ^^

nad_ira said...

bes jam kertas tue..ley renyuk..haha

cik_paan said...

@ nad_ira

jangan terbuang dalm tong sampah sudah..hihihi

 

(c)2009 belog se-kupang dua. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger